communication is essential to business making and it involves more than the ability to name your product, write a tag line or a press release. It's an intricate, rational and scalable effort and, let's face it, not anyone can do it.

9/18/2009

Webstock 2009 presentation

I spoke about this. It got me 30+ more Twitter followers which I ascribe to me saying swear words from time to time. Also want to make sure people got the message which is NOT "stop using social networks" but rather "be AWARE of yourself on a public space online"


3 comments:

Valentin Radu said...

Bogdana, te salut.
Te felicit pentru: modul in care ai tinut prezentarea si tonicitatea cu care ai facut-o.
Daaar.
1. Nu sunt deloc de acord cu punctul tau de vedere. Adica apreciez ca ai tras semnale de alarma pentru oamenii din industrie, si ca semnalele erau pertinente.
Dar! Daca traversezi strada, te poate calca tramvaiul (pacat ca Gaudi a uitat candva).
E un risc asumat. Sa traiesti, sa fumezi, sa mananci carne, sa militezi pentru cauze, sa te implici in relatii, sa dai accept unui digital eye, sa tii legatura cu zeci/sute de persoane, prieteni, dusmani, amici, impostori, imbecili, OAMENI.
Nu e vina arenei ca unii sportivi joaca slab. Sau inconstient. Sau ca stabileste standarde inalte de AUTOCONTROL pentru acestia. Esti ceea ce primesti si ce oferi. Esti un filtru. Tu ca om. Daca nu pleci de la premisa asta, te doare. Cum ai spus si tu la faza cu jobul la Londra. Twitter nu trebuie sa fie un traductor 100% a ceea ce tu simti. Si daca nu este, nu il folosi ca pe unul. Si daca il folosesti poate ar trebui sa tii mai des mainile la volanul propriilor iesiri.
2. E haios sa fim deschisi. Si detasati. Si dezinvolti. Dar cand 50% din cei de acolo sunt niste pusti isteti care au fost propulsati ca si modele si formatori de opinie pentru mult mai multi dintre ei, nu crezi ca e pacat sa le propunem un limbaj atat de licentios? Pentru ca daca si cei care au mult bun simt la purtator (si se vede clar ca ai, forma e de vina, nu esenta ta vulcanica, pe care o admir) se lasa dusi de val si se asociaza cu de-alde Becali si alti neni din alte sfere de influenta media, le ingreunam cumva dezvoltarea echilibrata?

Bogdan said...

a fost foarte interesanta prezentarea Bogdana, ai atins un subiect oarecum sensibil, pe care multi nu vor sa il inteleaga: aveti grija ce punei pe hi5,facebook, etc..

Si pot sa ma dau pe mine ca exemplu. Zilele astea cautam colegi/coleg de apartamen,cu care sa ma mut in chirie. Am scris pe blog, si am asteptat feedback. M-au sunat 2 gagici. Am mers si m-am intalnit cu ele, sa ne cunoastem and stuff. Mi-au spus ca au aflat destul de multe despre mine, de pe blog, de pe hi5, de pe google. In esenta, au facut un mic research si au realizat ca sunt ceea ce cauta ele. Daca puneam acolo poze aiurea, cu mine beat(nu ca as avea, dar e un exemplu), sau mai stiu eu cum, fetele alea si-ar fi facut o alta parere despre mine.

Tin sa te felicit pentru prezentare, sper sa mai am ocazia sa te intalnesc si sa ascult astfel de prezentari din partea ta.

Seara faina

Bogdan

calinvd said...

Hello,

M-ar interesa sa stiu daca este vreo inregistrare a acestei prezentari..

Multumesc,
Calin.