communication is essential to business making and it involves more than the ability to name your product, write a tag line or a press release. It's an intricate, rational and scalable effort and, let's face it, not anyone can do it.

10/25/2009

How to confuse someone

make them watch this first


and then take them to watch this



:D

3 comments:

Felipov said...

What do you mean?

Bogdana Butnar said...

ziceam adicatelea ca nimeni nu poate intelege cum sa vrei sa vezi documentare despre chestiuni deep si sociale si dupa sa te hlizesti ca o adolescenta la filme siropoase despre amor :D

Andru said...

Ba da, uite ca e cineva (cel putin) care poate.. e simplu.. initial vine nevoia de a inmagazina cat mai multe cunostinte despre "the real world" si alte mizerii ce se petrec in jurul tau si de foarte multe ori sau nu le vezi, sau le ignori din diferite motive de obicei egoiste.. mai apoi vine oboseala.. prea multa realitate si prea multe observatii iti provoaca o stare de melancolie si nevoie de kkturi facute pentru mase, ce nu genereaza decat eventual rasete sau si mai cul, lacrimi.
Nu te rusina.. majoritatea facem asta sub o forma sau alta iar mai apoi venim la tine si iti spunem: Bogdana, nu inteleg cum poti vedea intai documentare deep si apoi sa te hlizesti la documentare de adolescenta!" :)
Owned :P