communication is essential to business making and it involves more than the ability to name your product, write a tag line or a press release. It's an intricate, rational and scalable effort and, let's face it, not anyone can do it.

7/14/2010

this blog has moved


here

13 comments:

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Concurs Invisible said...

Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

alia said...

where is its new place? college essays

custom paper writing service said...

Congrats! Hope all be ok on new place!

Auto Iasi said...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri. Blogul meu este - http://auto-iasi.blogspot.com/ ( daca sunteti de acord la mine titlul este Auto Iasi)
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este corcosan@yahoo.com).
O zi buna va doresc

Vlad Placinta said...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez, vin cu rugamintea la d-voastra sa sprijiniti pe blogul d-voastra campania umanitara”” Sa fim oameni... ”(http://safimoameni.blogspot.com/) cu logo campaniei punandu-l pe blogul d-voastra!
Impreuna putem schimba vieti!
Va multumesc pentru sprijinul acordat!
Va rog frumos sa imi lasati un raspuns la adresa de e-mail safimoameni@yahoo.com

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

reparatii frigidere said...

Succes pe noul site!

amenajari living said...

Mult succes in continuare!

cantare electronice said...

Am constatat ca nu merge:(

optimizare motoare said...

Este foarte vechi articolul! Nu mai postati nimic?

Elitewritings said...

Where are you located now? I can suggest you a super service that can write a paper for you - eltewritings.com.

Al Samad Online Quran Academy said...

very interesting post. keep on sharing such interesting content: online quran academy | online quran teaching | online quran teaching on skype | online quran learning | online quran teaching websites | online quran tutor | learn quran with tajweed | online quran classes | learning quran school | online quran teacher | learn quran online with tajweed | e quran academy | online quran teaching academy